BED(AE)NKING / SPOT ON

Zondag 27 juni 2021
Aanvang: 00:00 Duur:

New Choreographic Design presenteert vier dubbelvoorstellingen op één middag.

Vier tijdslots: 12, 14, 16 en 19 uur 

Vergeet niet voor je bezoek aan de voorstelling het Corona Check Formulier uit te printen, in te vullen en mee te nemen.

Onze voorstelling “Bed(ae)nking” wordt gedanst door onze junioren company. Deze voorstelling is gecreëerd door dansende kinderen en is voor iedereen toegankelijk.
Als ik jou bedank, bedank je me dan terug of denk je “hoe zo?” “waarom?” of “toch juist logisch”. Zender en ontvanger beleven een bedanking vanuit hun eigen wereld. Deze ervaringen hoeven niet overeen te komen, daarin vinden we onze dagelijkse uitdaging in een sociale context. Want een bedanking kan ook bedenkingen oproepen en bedenking kan ook een bedanking genereren.

Onze voorstelling “Spot ON” wordt gedanst door onze Universele company. Deze voorstelling is
gecreëerd door een diverse groep dansers en is voor iedereen toegankelijk.
Bewonder jij mij? Mooi! Want ik bedonder jou. We bewonderen onze maatschappij met al zijn individuen, ideeën en uitvoeringen echter aan elke bewondering zit ook een bedondering, het is een spel. Net zoals twister, want heb jij de grond niet stiekem gebruikt? Of heb jij niet snel je hand op een andere kleur gezet? Ja, we bedonderen en heel eerlijk bewonderen we dat ook niet?