BUITENgewoon

Zondag 26 juni 2022
Aanvang: 19:30 Duur: 2 uur
10,00 Studenten/kinderen t/m 12 jaar & € 12,50 Volwassenen/niet studenten

Het Huisorkest en Studentenvrouwenkoor Medusa slaan de handen ineen en nemen u mee door de mooie elementen van de natuur. Komt dat zien!

Het Huisorkest is het gezelligste studentenorkest van Utrecht. Ze spelen graag muziek die de leden allemaal leuk vinden, van klassieke muziek tot magische filmmuziek. Ook de bezetting van het orkest is erg gevarieerd. Het orkest bestaat uit onder andere strijkers, hout- en koperblazers, basgitaar, drums en piano. Tijdens deze voorstelling zal het Huisorkest, onder leiding van Anja Oosterbeek, de verschillende klanken van de natuur ten gehore brengen.

Net als de natuur is Studentenvrouwenkoor Medusa altijd in beweging. Zo heeft ze het afgelopen jaar al twee mooie uitvoeringen mogen doen, wat een erg fijne afwisseling was van de pandemie die Medusa twee jaar lang beperkte om op te treden. Bovendien heeft Medusa's geliefde dirigente Iris van 't Veer een zoontje gekregen en hebben de zangeressen daarom aankomend optreden met drie andere, tevens geweldige, dirigenten ingestudeerd. Dat Medusa nu weer samen met haar Iris, zonder pandemische beperkingen en mét het Huisorkest, op het podium van het mooie ICOONtheater mag staan om de pracht van de natuur te vieren, is natuurlijk extra bijzonder (oftewel: "Buitengewoon").