ICOONtheater met 1,5 meter...

Dinsdag 1 september 2020
Aanvang: 00:00 Duur:

ICOONtheater verwelkomt je ook in Coronatijd!

 

Wil je een vergadering, voorstelling of netwerkbijeenkomst organiseren en vraag je je af waar dat nog kan met de 1,5 meter afstandsregels? Is het tijd voor jouw personeel, publiek of relaties om elkaar weer eens in het echt te zien in plaats van op een beeldscherm? Bij ICOONtheater is meer mogelijk dan je denkt. Ons team heeft zich goed voorbereid op het organiseren van kleinschalige evenementen binnen de nieuwe richtlijnen. Onze theaterzaal biedt ruimte aan maximaal 80 personen in congresopstelling en er zijn ook diverse andere opstellingen mogelijk. Naast de warme theatersfeer die jouw bijeenkomst net even dat extraatje geeft, zijn er nog meer pluspunten: goede bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als per auto en gratis parkeren.

 

En we hebben een nieuwtje: sinds kort beschikt ICOONtheater over een gloednieuw professioneel filmdoek van 6 ½ bij 9 meter. Een bedrijfsfilm vertonen, een multi-mediaal evenement neerzetten, het kan allemaal, ook met en ondanks de 1,5 meter afstand.

 

Veiligheid staat voorop: wij houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. We hebben de nodige protocollen opgesteld en onze ruimten overeenkomstig ingericht. Juist nu gaan wij graag in gesprek met jou om te zorgen dat we samen jouw evenement tot een succes maken.

Bel Anita Theben Terville op 033 496 82 21 of mail naar info@icoontheater.nl.