Marjolijn van Kooten: Hoe vind je het zelf gaan?

Vrijdag 2 februari 2024
Aanvang: 20:15 Duur:
18,50

Wat je van Marjolijn kunt verwachten? Humor! Het liefst een beetje zwarte. Samen met mooie liedjes.

Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn eindelijk toe aan problemen die níet in de DSM-5 staan. Bijvoorbeeld: hoe verbind je je écht met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je chagrijn, overgewicht, besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? Hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? 

 

Eén ding móet: humor. Het liefst een beetje zwarte. Samen met mooie liedjes.

 

Het publiek over Van Kooten
“Vreselijk gelachen… dit is beter dan therapie!”

“Heel veel herkenbaarheid en veel gelachen”

“Het is goed dat er op deze wijze mogelijk meer begrip ontstaat voor mensen met een overactief hoofd”

“Ik heb echt luid gelachen wat ik zeer zelden; doe ik ben meer een glimlacher”

“Vooral hoe je de vergelijking maakte met fysieke kwalen, echt hilarisch”

“Mijn vriendin zat die dag niet lekker in haar vel maar ze knapte zienderogen op tijdens de voorstelling”


In de pers
'Van Kooten etaleert geen glamour, evenmin pretenties. Ze verspreidt de kracht, de flair, de intonatie en de ambitie van een theaterpersoonlijkheid met doordacht relativeringsvermogen.' – Dagblad van het Noorden

 

Deze voorstelling vindt plaats in ICOONtheater in het kader van de samenwerking ICOONtheater: Flint en De Lieve Vrouw in de buurt. De kwaliteit van de voorstellingen van Flint en De Lieve Vrouw, gewoon in Vathorst.

Kaartverkoop voor deze voorstelling vindt plaats via Flint. Bij Flint kun je kaarten kopen via de website, telefonisch (033-4229229) en bij het bespreekbureau (Coninckstraat 60; Amersfoort). Via bovenstaande link ‘Koop je kaartje’ word je verwezen naar de voorstellingspagina op de website van Flint.

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op woensdag 31 mei om 19.00 uur voor Vrienden van Flint en op zaterdag 3 juni om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop. Bij voorstellingen in ICOONtheater geldt vrije zit: je kiest zelf je stoel in onze theaterzaal.