Muziekproeverij (6+) in de Kindermuziekweek

Zaterdag 1 april 2023
Aanvang: 13:30 Duur: 3 uur en 15 minuten
Gratis

ICOONtheater barst op zaterdag 1 april een middag lang uit zijn muzikale voegen, in het kader van de Kindermuziekweek. Met een Muziekmarkt en concerten speciaal voor kinderen van 6 t/m 10 jaar, laten de orkesten van Scholen in de Kunst zien hoe leuk het is om een muziekinstrument te bespelen.

Tijdens de muziekmarkt heb je de gelegenheid om heel veel muziekinstrumenten uit te proberen. Hoe krijg je geluid uit een trompet? Hoe hou je een viool vast? Hoe voelt het om een harp te strelen? Je ontdekt het tijdens de muziekmarkt!

 

Er worden twee rondes voor de muziekmarkt georganiseerd. Verder geeft het Juniorenorkest een concert met het thema 'De wereld rond'. Het Jeugdorkest speelt als afsluiting de sterren van de hemel. Je kunt bij aanmelding opgeven aan welke rondes je mee wil doen.

 

Programma zaterdag 1 april
13.30 - 14.30 uur: Muziekmarkt ronde I
14.30 - 15.00 uur: Concert Juniorenorkest
15.00 - 16.00 uur: Muziekmarkt ronde II
16.15 - 16.45 uur: Concert Jeugdorkest

 

Meedoen is gratis
Heb jij een kind of kleinkind dat misschien wel op muziekles wil? Dan is de Muziekmarkt dé gelegenheid om kennis te maken met onze Muziekschool. Kijken, luisteren en meedoen kost namelijk niets. Ben jij enthousiast? Meld je dan snel aan, samen met je kind of kleinkind. Dan ben je verzekerd van een plekje.