SlodDe & VoS | naar Dromenland (3+)

Zondag 6 april 2025
Aanvang: 15:00 Duur:
10,00

SlodDe & VoS naar Dromenland wordt speciaal gemaakt voor de Kindermuziekweek 2025 rondom het thema 'Dromen'. Deze muzikale voorstelling gaat exclusief in deze periode toeren, dus mis het niet!

Sluit je ogen en laat je meevoeren naar dromenland met SlodDe & VoS! In deze doldwaze wereld, gevuld met kleurrijke wolken, zwevende kastelen en pratende dieren, komen al je gekste dromen tot leven.

 

Tijdens de Kindermuziekweek geniet je van de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), VoS (de Kat) en Katta (de Koala), terwijl ze creatieve namen bedenken voor kleuren die zo vreemd lijken dat ze wel echt moeten zijn. Ervaar een griezelig avontuur wanneer de nacht valt en probeer eens op je allerbest een liedje in je hoofd mee te zingen?

 

Dompel je onder in de vrolijke chaos van SlodDe & VoS en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een... vogelschaap?!

 

SlodDe & Vos | naar Dromenland

SlodDe & Vos is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Ze tourden jarenlang de wereld rond en ontvingen onder andere een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums.

 

Gemotiveerd door een gemis aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes schreven ze hun eerste liedjes als de ondeugende en avontuurlijke SlodDe & VoS. Samen met drummer Satindra Kalpoe (ook van Relax) treden ze live op voor kinderen tussen de 3-8 jaar. Als huisband van kinderopvang Op Stoom hebben ze al flink wat vlieguren gemaakt, met het Op Stoom festival in Het Patronaat als knallende afsluiter. Hun eerste theatervoorstelling SoldDe & VoS in de Geluidentuin is onlangs in première gegaan, waar ze met hun alternaLieve liedjes jonge harten blijven veroveren, zowel groots als akoestisch.

 

Deze voorstelling is geprogrammeerd door Flint en De Lieve Vrouw.