Spinvis & Saartje Van Camp: Neveldieren

Donderdag 25 april 2024
Aanvang: 20:15 Duur: 1 uur en 30 minuten
20,-

Neveldieren is een voorstelling met veel bekende en nieuwe liedjes van Spinvis. Dit keer samen met Saartje Van Camp.

‘...En toen het dauw des nachts op de landen nederdaalde, kwamen neveldieren in den droomen van den menschen…’   

 

Spinvis en Saartje Van Camp wekken de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier?

 

De pers
'Wij genoten met volle teugen van een bijzonder muzikale fantasieprikkelende trip tussen sprookjes en realiteit...schoonheid...betoverend muzikaal spel en prachtige beelden op het scherm.' - Musiczine.net

 

‘Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’ - de Volkskrant*****

 

‘unieke stem in Nederlandse popmuziek.’ - NRC****

 

‘Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze.’ - 8weekly****

 

Prijzen
Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker. In april 2023 verschijnt zijn nieuwe album Be-Bop-A-Lula bij Excelsior Recordings. 

 

Deze voorstelling vindt plaats in ICOONtheater in het kader van de samenwerking ICOONtheater: Flint en De Lieve Vrouw in de buurt. De kwaliteit van de voorstellingen van Flint en De Lieve Vrouw, gewoon in Vathorst.

Kaartverkoop voor deze voorstelling vindt plaats via Flint. Bij Flint kun je kaarten kopen via de website, telefonisch (033-4229229) en bij het bespreekbureau (Coninckstraat 60; Amersfoort). Via bovenstaande link ‘Koop je kaartje’ word je verwezen naar de voorstellingspagina op de website van Flint.