FLINT EN DE LIEVE VROUW IN DE BUURT

Samenwerking tussen Flint, De Lieve Vrouw en ICOONtheater

Voor het theateraanbod slaan prominente Amersfoortse podia de handen ineen. Flint en De Lieve Vrouw, beiden ervaren programmeertheaters, bundelen hun krachten om een uitgebreid en divers programma te verzorgen voor ICOONtheater. Deze bijzondere samenwerking heeft geleid tot een verrijking van het culturele aanbod voor alle Amersfoorters. Voor de inwoners van Vathorst biedt het een toegankelijk theater in de buurt. Hierdoor strekt het theateraanbod zich nu uit over de gehele stad, en niet langer alleen tot het centrum.

 

Klik hier voor het aanbod.

 

Over ICOON
ICOONtheater, gelegen in het hart van Vathorst, vervult de rol van cultureel podium voor deze nieuwe wijk. Samen met Flint en De Lieve Vrouw presenteren wij de meest boeiende, mooie en verrassende voorstellingen voor alle leeftijden. Van kindervoorstellingen zoals Hoeheettut en Be Kind tot een avondje lachen met Roué Verveer of een prachtig dansoptreden van Introdans!

 

Bereikbaarheid
Of je nu reist met het openbaar vervoer, met de auto (want: gratis parkeren) of met de fiets komt, ICOONtheater is gemakkelijk bereikbaar voor een cultureel uitje. Ontdek samen met ons de magie van theater in Vathorst!