Je bezoek aan ICOONtheater en de coronamaatregelen

Het is geweldig dat ICOONtheater open is voor voorstellingen, filmvertoningen en allerlei andere activiteiten. Wel hebben we nog steeds te maken met de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

 

Daarom is voor toegang tot het theater een coronatoegangsbewijs vereist via de CoronaCheck-app of een geprinte versie op papier, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs vanaf 13 jaar.

Je coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs: Een volledig coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  • Herstelbewijs: Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Negatief testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kun je een afspraak maken voor een coronatest.

Open de CoronaCheck-app op je smartphone om je coronatoegangsbewijs op te halen. Heb je geen smartphone? Ga dan naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen.

 

Verder gelden de volgende dringende adviezen:

- 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.

- Kom niet naar ICOONtheater als je verkoudheidsklachten, koorts of griep hebt.

- Uiteraard blijft het belangrijk om regelmatig je handen te wassen of te desinfecteren en te hoesten / niezen in de binnenkant van je elleboog. 

 

Wij zorgen van onze kant natuurlijk voor een schoon theater. Contactoppervlakken en aanraakpunten zoals trapleuningen, deurklinken, liftknopjes en dergelijke worden meerdere keren per dag en avond schoongemaakt. Het gebouw beschikt over een uitstekend luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

 

Bereikbaarheid

Alle informatie over de bereikbaarheid van ICOONtheater met openbaar vervoer of auto vind je bij Route & Parkeren

 

Toegankelijkheid gebouw

Ben je slecht ter been? Neem van tevoren contact met ons op, wij begeleiden je graag bij je bezoek.