Kunstvaklokalen

Daarom ICOONtheater voor jouw workshop of evenement

  • Centraal gelegen in Midden-Nederland
  • Gratis parkeren en direct naast NS Station Amersfoort - Vathorst
  • Ruime kunstvaklokalen met uitstekende faciliteiten
  • Gunstige tarieven

Kunstvaklokalen

Kunstvaklokalen

ICOONtheater beschikt over een ruime hoeveelheid kunstvaklokalen. Deze worden dagelijks gebruikt voor kunstlessen van Scholen in de Kunst en het Vathorst College. Ook culturele huurders zoals Studio Pauline en Social Dance gebruiken onze kunstvaklokalen om lessen te geven in diverse disciplines. Meer informatie over de kunstvaklokalen vind je hieronder. Voor tarieven en mogelijkheden om structureel les te geven in ICOON kun je kijken op de pagina 'Lesgeven in ICOON'

Theaterlokalen

Op de eerste verdieping van ICOON bevinden zich 3 Theaterlokalen. Ruime lokalen met uitstekende faciliteiten. De zalen zijn direct gelegen aan de backstage van de Theaterzaal. De zalen zijn geschikt voor theaterlessen, workshops, vergaderingen en als subzaal.

Muzieklokalen

Ook gelegen op de eerste verdieping zijn diverse muzieklokalen en studio's. In de lokalen zijn diverse instrumenten van Scholen in de Kunst beschikbaar en inbegrepen bij de zaalhuur.

Danslokalen

Op de 2e verdieping vind je 3 danslokalen. De lokalen beschikken over een balletvloer, barre en spiegelwand. Daarnaast hebben de lokalen zwevende vloeren. In verband met de kwaliteit van de balletvloer mag deze zaal alleen zonder schoenen (of met speciale dansschoenen) betreden worden.

Lokalen beeldende kunst

Deze ruimtes ademen creativiteit. Voor workshops, vergaderingen en lessen waar een creatieve werkomgeving voor nodig is zijn de lokalen beeldende kunst erg geschikt. Zij bevinden zich op de begane grond en 2e verdieping van ICOON.

Jouw contactpersoon

Van offerte tot bijeenkomst. Bij ICOONtheater heb je 1 vast contactpersoon. Tessa Harkema regelt alle zakelijke bijeenkomsten in het ICOONtheater en denkt graag mee in alle mogelijkheden: "Sinds 2022 werk ik in het ICOONtheater en ik kan niet wachten om mijn tanden te zetten in prachtige congressen, gezellige personeelsbijeenkomsten, vergaderingen en diners. Ik denk graag met je mee! Ik hoop dat je inspiratie hebt opgedaan op onze website, maar mail mij gerust voor een persoonlijk advies."