Over ons

Met veel enthousiasme zet het team van ICOONtheater zich in voor jouw culturele of zakelijke evenement. Wat zijn onze drijfveren? Waarom moet je bij ons zijn voor jouw volgende evenement? Wil jij werken bij ICOONtheater? Bekijk hier ons team en de openstaande vacatures. Neem gerust contact ons op voor meer informatie.

ICOONtheater

ICOONtheater is sinds 2010 in gebruik als het podium voor Amersfoort - Vathorst. ICOONtheater is gelegen in gebouw ICOON, een multifunctionele accommodatie waar ook o.a. Scholen in de Kunst, Bibliotheek Eemland en het Vathorst College in gevestigd zijn. Activiteiten in ICOONtheater zijn op basis van verhuur. Wij zetten ons in om de culturele organisaties uit de regio een betaalbaar podium te bieden voor hun voorstelling of concert. Daarnaast werken wij sinds theaterseizoen 2023-2024 samen met Flint en De Lieve Vrouw om geprogrammeerde voorstelling aan te bieden in ICOONtheater. Voor onze activiteiten worden wij gesubsidieerd door Gemeente Amersfoort.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor ons gastteam. Is werken bij ICOONtheater iets voor jou? Klik op onderstaand button voor de vacature.