Vacature Gastvrouwen / Gastheren (Vrijwilligersfunctie)

Voor ons team van vrijwillige gastvrouwen en gastheren zijn wij op zoek naar versterking. Is werken in het ICOONtheater iets voor jou? 

Het team:

 

In het leukste theater van Amersfoort bieden wij een theaterlocatie voor heel diverse opdrachtgevers. Zo staan amateurverenigingen, professionele theatergezelschappen, bedrijven en maatschappelijke instellingen bij ons op het toneel. Bij al deze bijeenkomsten en voorstellingen werkt ons team van vrijwillige gastvrouwen en gastheren mee om de bezoekers in de watten te leggen. Wij hebben een hecht team van gezellige medewerkers die hard kunnen werken, maar ook sociaal in de daluren zijn. Naast het team van vrijwilligers zijn er nog enkele vaste medewerkers en worden de werkzaamheden begeleid door onze voorstellingsbegeleider. 

 

De werkzaamheden: 

 

Als vrijwillige gastvrouw of gastheer vervul je de volgende rollen.

Onze voorstellingsbegeleider kijkt altijd welke werktijden en werkzaamheden bij jou passen.

 

Wie zoeken wij? 

 

Wij zoeken een enthousiaste collega die graag de handen uit de mouwen steekt, maar het ook gezellig vindt om bij ons team te horen. Het is geen enkel probleem als je geen ervaring in horeca, gastvrijheid of BHV hebt, dat heeft bijna niemand bij binnenkomst. Belangrijk is dat je er zin in hebt en open staat om te leren.

 

Wat bieden wij?

 

Als gastvrouw of gastheer ben je verbonden aan Scholen in de Kunst. Wij bieden:

 

Reageer direct! 

 

Ben je enthousiast geworden? Wij horen graag van je! Mail ons op info@icoontheater.nl waarom jij graag bij ons wilt werken of bel met Saskia op 033-4968220. Wij ontmoeten je graag! 

 

Dit zeggen onze collega's

Jacqueline vertelt:

"Een vriendin van mij is al jaren gastvrouw, zij vond het wel wat voor mij en vroeg of ik ook gastvrouw wilde worden. Inmiddels versterk ik het team alweer ruim een jaar.

 

Als het rooster komt kijk ik wanneer ik kan en wil werken en een paar dagen later ontvangen we het ingevulde rooster retour en noteer ik in mijn agenda wanneer en hoe laat ik in ICOON moet zijn.

 

Naast mensen ontvangen en wegwijs maken in het theater en de verkoop en/of controleren van de kaartjes, schenken wij koffie, thee en andere drankjes. Ook is het onze taak om wat lichte horecawerkzaamheden te doen zoals het vullen en legen van de afwasmachine en het netjes houden van de ontvangstruimte.

 

Er zijn dagen/avonden dat het druk is maar het kan ook wat rustiger zijn.

 

Kortom een gezellige afwisselende (vrijwilligers)-baan waar je ook nog een kleine vergoeding voor krijgt, leuke collega’s en je kunt regelmatig een voorstelling bijwonen."

 

 

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten via info@icoontheater.nl of 033-4968220