Route & Parkeren

De bereikbaarheid van de evenementenlocatie is voor jou natuurlijk ook belangrijk. Je wilt graag een evenement organiseren in provincie Utrecht, maar dan betaal je toch vaak de hoofdprijs voor de parkeerkosten. Bij ICOONtheater parkeren jouw bezoekers gratis rondom het gebouw. Wij zijn goed bereikbaar via de A28 en A1. Maar ook de duurzame bezoeker en organisator is tevreden. ICOON is gelegen naast het NS treinstation Amersfoort-Vathorst. Binnen 2 minuten loop je van perron naar de registratiebalie. Uniek in Midden-Nederland!

 

Benieuwd hoe je bij ICOONtheater komt? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje: 

 

 

Trein

ICOONtheater bevindt zich op 2 minuten lopen vanaf het NS Station Amersfoort-Vathorst.
Klik hier voor de treintijden: www.ns.nl


Bus

Vanuit het centrum van Amersfoort rijden bus 3 en 5 vier maal per uur naar bushalte Vrouwenpolder en retour. Dit is tevens de dichtstbijzijnde (eind)bushalte voor ICOON-theater.
Voor de bustijden: www.syntus.nl

Of www.ov9292.nl


Auto

Met de auto is ICOONtheater bereikbaar vanaf de snelwegen:
A1: afslag 13 Amersfoort-Noord: je rijdt dan Vathorst in via de ringweg in de wijk: de Boulevard. De Boulevard brengt je zowel links- als rechtsom naar ICOONtheater. Bij rotonde 8 (staat op de rotonde aangegeven) zie je het gebouw ICOON staan.
A28: afslag 8a Vathorst: je rijdt dan op een parallelweg langs de snelweg. Aan het einde, bij de driesprong met stoplichten, sla je rechtsaf richting rotonde 8. Bij rotonde 8 (staat op de rotonde aangegeven) zie je het gebouw ICOON staan.

 

Parkeren (gratis!)

Parkeren in de omgeving van ICOONtheater is gratis en kan gemakkelijk aan het Lovink naast het gebouw of op een van de twee parkeerplaatsen van het winkelcentrum. Vanaf deze parkeergelegenheden loop je in een paar minuten naar de ingang. Die vind je aan het plein met de grote eik. 

 

Parkeerplaats ICOONtheater nr 1