ICOON

Naast het station Vathorst is in 2010 een ‘icoon’ verrezen en een lang gekoesterde droom gerealiseerd. Wat is er mooier om een gebouw te hebben waar je kunt dansen, theater maken, met muziek bezig zijn, tekenen, schilderen, beeldhouwen, experi­men­teren met de nieuwe media, kortom met kunst bezig zijn? In dit bruisende gebouw is ICOON­theater gevestigd: een vlakke vloer­theater, een theater voor de wijk, voor het onderwijs, voor verenigingen, voor bedrijven, voor theatergezelschappen. kortom een theater voor iedereen.

In ICOON zijn gevestigd: Scholen in de Kunst, het Vathorst College, Bibliotheken Eemland en Stichting Kinderopvang Amersfoort. Samen vormen zij ICOON: een gebouw met oneindig veel mogelijkheden, dat voortdurend in ont­wik­keling is en perfect past in de onge­dwongen stijl van de wijk Vathorst, gelegen in het noordelijke deel van Amersfoort.  In dit bruisende gebouw is ICOON­theater gevestigd: het kloppend hart van ICOON!

Cursusaanbod Scholen in de Kunst
Bent u na het zien van een voorstelling in ICOON­theater geïnspireerd om zelf creatief aan de slag te gaan? Dan bent u bij Scholen in de Kunst, dé instelling voor kunsteducatie, aan het juiste adres. In ICOON kunt u namelijk ook een cursus volgen op het gebied van theater, dans, musical en beeldende kunst. Bekijk het cursusaanbod van Scholen in de Kunst: www.scholenindekunst.nl

ICOON

MEDEWERKERS

Anita Theben TervilleANITA THEBEN TERVILLE
zakelijke & culturele verhuur
"Volg je passies, tegen elk beter weten in" (Hugo Claus)

anitathebenterville@scholenindekunst.nl
033 496 82 21

Saskia HeereSASKIA HEERE
eventcoördinator
"Gasttevredenheid bereik ik door flexibiliteit en professionaliteit te combineren."

saskiaheere@icoontheater.nl
033 496 82 20

Anton GrootANTON GROOT
locatie en technische vragen
"Ik heb nog geen citaat aangeleverd" 

antongroot@scholenindekunst.nl
033 496 82 20 / 479 80 21

Nanda de GeusNANDA DE GEUS
communicatie & PR
"Als je de beperkingen kent, kun je daarbinnen onbeperkt te werk gaan." (Jules Deelder)

nandadegeus@scholenindekunst.nl
033 479 80 12