ZAKELIJKE VERHUUR

Voor al uw evenementen bent u bij ICOONtheater aan het juiste adres. Wij hebben een prachtige en goed geoutilleerde theaterzaal en een foyer tot uw beschikking. Met en voor u creëren wij graag een perfect congres, feest of diner. Van ontvangst, technische faciliteiten en ondersteuning, tot en met de catering. Professioneel, snel en met persoonlijke aandacht, van begin tot eind. Onze ervaren medewerkers zien uit naar uw komst en garanderen u een succesvol evenement.
Wilt u vooraf of tijdens uw evenement gebruik maken van meerdere ruimtes? Bijvoorbeeld om in kleine groepen te werken of voor te bereiden? Er zijn vergaderruimtes in diverse soorten en maten. Kiest u voor een creatieve invulling, dan staan de werkruimtes dans, theater en beeldend tot uw beschikking.

Scroll voor een overzicht en foto's van alle ruimten verder
naar beneden.
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! 

Op maat
Door de intensieve samenwerking, de creatieve mogelijk­heden en de kennis van vakdocenten van Scholen in de Kunst leveren wij een ‘kunstzinnige beleving op maat’. Waarbij we persoonlijk contact heel erg belangrijk vinden.
Wilt u meer informatie over mogelijkheden en tarieven? Vul het contactformulier in. Direct mailen of bellen kan ook:
Anita Theben Terville anitathebenterville@scholenindekunst.nl
033 496 82 21.

CULTURELE VERHUUR

Naast de zakelijke verhuur is er ook een culturele verhuur voor theatergezelschappen, amateurkunstverenigingen, non-profit organisaties en voor particuliere evenementen. Dat geldt zowel voor de theaterzaal als voor de verschillende kunstvaklokalen en de centrale hal in het gebouw.

Scroll voor een overzicht en foto's van alle ruimten verder 
naar beneden.
Bijzonder van ICOON is dat de ruimtes gegroepeerd zijn naar discipline, waarbij de theaterlokalen naast de theaterzaal zijn gesitueerd. Hierdoor zijn er veel combinaties denkbaar in de uitvoering van uw evenement. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Vriendelijk tarief, professionele omgeving
Het culturele tarief biedt vele mogelijkheden in een professionele omgeving. Als u een geschikte zaal zoekt voor een voorstelling, concert, presentatie of repetitie, dan kunt u contact opnemen met:

Anita Theben Terville
anitathebenterville@scholenindekunst.nl
033 496 82 21
Wilt u meer informatie per mail ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

HUURVOORWAARDEN

Download de huurvoorwaarden (pdf).

ZAKELIJKE HUURDERS DIE U VOORGINGEN

Stater
Rabo bank
Spitz Evenementen
Coopers Vision
Ministerie van Economische zaken/Agentschap Telecom
Ministerie Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur

CULTURELE HUURDERS DIE U VOORGINGEN

KAMV  muziekvereniging
Popstones
Ruimte voor Onderwijs en Kinderopvang
Brassband Amersfoort
Het Filiaal
Stip theaterproducties

BESCHIKBARE RUIMTES

ICOONtheater
ICOONtheater is een sfeervol theater met een helder geluid. De theaterzaal heeft een capaciteit van 210 vaste zitplaatsen met een mogelijkheid om 40 stoelen extra bij te plaatsen (max. 250 stoelen). Gemeten vanaf de zijdoeken (poten) heeft het toneel een breedte van 10 meter en een diepte van 10 meter. Bij het gebruik door grote gezelschappen of orkesten kunnen de zijdoeken worden weggeschoven, wat een toneelopening oplevert van 14 meter breed.
Meer informatie bij techniek.

Creatieve werkruimtes
ICOON beschikt over verschillende creatieve ruimtes: drie dansruimtes (met balletvloer, spiegels en barre), drie theaterruimtes (met houten vloer, gordijnen en theaterverlichting) en vier beeldende ruimtes. De oppervlakte per werkruimte varieert van 80 tot 120m2. In alle werkruimtes is internetaansluiting. De werkruimtes bevinden zich op verschillende verdiepingen in het gebouw.

Foyer en centrale hal
De intieme, sfeervolle foyer is dé plek voor een kop koffie of glas wijn. Met modern, vrolijk en makkelijk verplaatsbaar meubilair zijn hier tal van mogelijkheden voor een speelse opstelling of gezellige inrichting. 
De centrale hal is de imposante (14x18 meter) ontvangstruimte van ICOON. Deze open, kleurrijke ruimte is zeer flexibel in te richten voor bijvoorbeeld een ongedwongen buffetopstelling, een expositie, of een bijeenkomst met stands. Kortom, een multifunctionele ruimte. De foyer en centrale hal bevinden zich op de begane grond.

Vergaderruimtes
ICOON beschikt over twee vergaderruimtes: een ruimte voor maximaal 15 personen, die zich op de begane grond bevindt. En een grotere zaal voor maximaal 25 personen, op de tweede verdieping. In beide ruimtes is internetaansluiting. 

Klik op de foto's voor een vergroting (fotografie: Henry Krul)

Theaterzaal ICOONTheaterzaal ICOONTheaterzaal ICOONvergaderruimte ICOONvergaderruimte ICOONvergaderruimte ICOONwerkruimte ICOONwerkruimte ICOONwerkruimte ICOONvergaderruimte ICOONfoyer ICOONfoyeer ICOON