Theaterzaal

1 - 240 stoelen
240 mensen

Wil je een voorstelling, vergadering of netwerkbijeenkomst organiseren? Is het tijd voor jouw personeel, publiek of relaties om elkaar weer eens in het echt te zien in plaats van op een beeldscherm? Bij ICOONtheater is meer mogelijk dan je denkt. Ons team is helemaal ingesteld op het organiseren van evenementen in alle soorten en maten. Onze theaterzaal biedt voldoende ruimte voor verschillende opstellingen. Naast de warme theatersfeer die jouw bijeenkomst net even dat extraatje geeft, zijn er nog meer pluspunten: goede bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als per auto en gratis parkeren.

 

En we hebben een nieuwtje: sinds kort beschikt ICOONtheater over een gloednieuw professioneel filmdoek van 6 ½ bij 9 meter. Een bedrijfsfilm vertonen, een multi-mediaal evenement neerzetten, het kan allemaal, ook met en ondanks de 1,5 meter afstand.

 

Veiligheid staat voorop: wij volgen de richtlijnen van de overheid en hanteren per 25 september 2021 het coronatoegangsbewijs via de app of de papierenversie. Juist nu gaan wij graag in gesprek met jou om te zorgen dat we samen jouw evenement tot een succes maken.

 

We geven je graag een vrijblijvende rondleiding om je te laten zien wat wij in huis hebben aan ruimte en techniek. Bel 033 496 82 21 of mail anitathebenterville@scholenindekunst.nl

Bekijk deze zaal