Theater huren: De locatie voor zakelijke bijeenkomsten is ICOONtheater Amersfoort

Op zoek naar een theater voor jouw congres, symposium of personeelsbijeenkomst in Midden-Nederland? Vindt jij goede bereikbaarheid belangrijk? En is het ook nog fijn als een locatie past bij jouw budget? Jouw zakelijke evenement krijgt een podium in ICOON. ICOONtheater is beoordeeld met een 9,2 door onze huurders op Meetingreview en daar zijn wij trots op! Daarom kies jij voor ICOONtheater voor jouw bijeenkomst:

  • Provincie Utrecht: Centraal gelegen in Midden-Nederland
  • Gratis parkeren en direct naast NS Station Amersfoort - Vathorst
  • Professionele theatertechniek
  • Gunstige tarieven
  • Meer dan 8 subzalen
  • 1 vast contactpersoon tijdens voorbereiding en uitvoering

Theaterzaal

De Theaterzaal van het ICOONtheater is de perfecte zaal voor jouw congres, personeelsbijeenkomst, feest of vergadering. Neem plaats op de tribune van 210 rode theaterstoelen en geniet van het programma. Door de vlakke vloer hebben alle bezoekers perfect zicht op de presentatie en sprekers. Daarnaast projecteert onze 12.000 ansi lumen beamer haarscherp op het 5 x 3 meter projectiescherm.

Capaciteiten Theaterzaal:

  • Theateropstelling: Geschikt van 40 tot 240 personen
  • Receptie of feest: 250 personen
  • Cabaretopstelling, schoolopstelling, lagerhuisopstelling of carré op aanvraag

Tarieven

Elke bijeenkomst is anders. Daarom werken wij altijd met offertes op maat. Zakelijke bijeenkomsten in ICOON zijn al mogelijk vanaf €2.650,- excl. btw. Doordeweeks overdag is de zaal met een aantrekkelijke korting te huren.

Bekijk de zakelijke brochure

Gratis parkeren & naast het station

De bereikbaarheid van de evenementenlocatie is voor jou natuurlijk ook belangrijk. Je wilt graag een evenement organiseren in provincie Utrecht, maar dan betaal je toch vaak de hoofdprijs voor de parkeerkosten. Bij ICOONtheater parkeren jouw bezoekers gratis rondom het gebouw. Wij zijn goed bereikbaar via de A28 en A1. Maar ook de duurzame bezoeker en organisator is tevreden. ICOON is gelegen naast het NS treinstation Amersfoort-Vathorst. Binnen 2 minuten loop je van perron naar de registratiebalie. Uniek in Midden-Nederland!

Subzalen

ICOONtheater beschikt over een ruim aantal subzalen. Dit zijn bijvoorbeeld kunstvaklokalen voor een creatieve of inhoudelijke workshop en vergaderzalen. Veel van onze subzalen hebben daglicht. De inzet van technische middelen zoals LEDschermen en zendermicrofoons verzorgen wij graag. Daarnaast zijn er diverse opstellingen mogelijk. Onderstaand vind je een impressie van de subzalen van ICOONtheater. De subzalen worden ook apart verhuurd.

Zij gingen jou voor

Protestantse Kerk in Nederland

"Voor een live viewing van The Passion in april 2022 met een groep van 150 jongeren hebben we een goede locatie gevonden in het ICOONtheater. 

 

De theaterzaal is mooi en levert goed beeld en professionele geluidskwaliteit. Ook de aansluitende borrel in de foyer was goed geregeld en de algehele samenwerking met medewerkers was prettig en constructief. 

 

Kortom, het ICOONtheater heeft ons ontzorgd en we komen graag nog eens terug."

Topkids Kinderopvang

"Bedankt voor de super goede verzorging, het enthousiaste ontvangst en de fijne samenwerking. Van A tot Z was alles top geregeld en wist ze ons elke keer een stapje voor te zijn in het ontzorgen. Grote complimenten en een echte aanrader om je netwerkdag/evenement te organiseren."

Etac B.V.

"Het ICOONtheater heeft een ideale locatie. Goed bereikbaar, gratis parkeren en vlakbij het station. Daarom hadden we voor dit theater gekozen. Het contact vooraf met Tessa was goed en ook tijdens het congres was er goede begeleiding. Ook zeer tevreden over de rest van het team, de technici en de dames van de catering. We kijken terug op een mooi event."

VKJP: Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie

“Het 50-jarig bestaan van onze vereniging hebben wij gevierd met een congres in de sfeervolle theaterzaal van ICOON. Onze sprekers en deelnemers werden gastvrij en professioneel ontvangen door de medewerkers van ICOON en we hebben genoten van een uitstekende lunch!”

Jouw contactpersoon

Van offerte tot bijeenkomst. Bij ICOONtheater heb je 1 vast contactpersoon. Tessa Harkema regelt alle zakelijke bijeenkomsten in het ICOONtheater en denkt graag mee in alle mogelijkheden: "Sinds 2022 werk ik in het ICOONtheater en ik kan niet wachten om mijn tanden te zetten in prachtige congressen, gezellige personeelsbijeenkomsten, vergaderingen en diners. Ik denk graag met je mee! Ik hoop dat je inspiratie hebt opgedaan op onze website, maar mail mij gerust voor een persoonlijk advies."