Foyer en Centrale hal

350 personen

Direct bij binnenkomst in ICOON sta je in de Centrale hal. Deze hal geeft toegang aan Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst en ICOONtheater. De entree van het ICOONtheater beschikt over een bar en noemen wij de foyer. 

Centrale hal

Je komt binnen in ICOON en direct zie je de kleuren van ons bruisende gebouw. Bekijk de expositie van een lokale beeldend kunstenaar of loop direct door naar de bar in de foyer. De centrale hal van ICOON is de toegankelijke huiskamer van Vathorst. Doordeweeks is ons pand volop in gebruik. De exclusiviteit van de centrale hal en foyer bespreken we dan ook graag met je. De centrale hal wordt veel gebruikt voor o.a. lunches bij zakelijke bijeenkomst.

Bekijk de centrale hal

Foyer

Na de centrale hal loop je direct de foyer in. Nu ben je echt in het theater. Diverse zitjes, een bar en een heuse showtrap waar cast en crew een entree kunnen maken bij een première. Voorafgaand aan de voorstelling kan je in de foyer nog een kaartje kopen en je jas in de garderobe kwijt.

Bekijk de foyer

Jouw event in de centrale hal of foyer?

Dat kan! Wij denken graag met je mee voor een evenement op maat in de foyer of centrale hal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrel na een congres in de intieme foyer of een uitgebreide lunch in de centrale hal? Wij denken graag met je mee.