Theaterzaal

1 - 240 personen

Waarom de Theaterzaal voor jouw voorstelling of evenement? 

 

De Theaterzaal van het ICOONtheater is perfect geschikt voor jouw voorstelling of bijeenkomst.

 

Onze culturele huurders genieten van de uitstekende technische faciliteiten. ICOONtheater is de grootste vlakke vloer Theaterzaal van Amersfoort. ICOONtheater kan de kaartverkoop voor je verzorgen via onze website. Een technicus van het ICOONtheater ondersteunt jouw gezelschap bij lichttechniek en geluidstechniek. 

 

Zakelijke huurders genieten van de haarscherpe projectiemiddelen. De comfortabele theaterstoelen zorgen voor opperste concentratie bij jouw gasten. Natuurlijk is ook de centrale ligging van het ICOONtheater een pré. ICOONtheater heeft uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer op 2 minuten loopafstand van het station (Amersfoort Vathorst) en is een congreslocatie met gratis parkeergelegenheid

Foto impressie Theaterzaal

Meer informatie en tarieven

Zij gingen jou voor

Belastingdienst

"Mooie ruimte voor een evenement. Super geholpen in onze planning van een mooie dag en alles liep soepel. Complimenten!"

Protestantse Kerk in Nederland

"Voor een live viewing van The Passion in april 2022 met een groep van 150 jongeren hebben we een goede locatie gevonden in het ICOONtheater. 

 

De theaterzaal is mooi en levert goed beeld en professionele geluidskwaliteit. Ook de aansluitende borrel in de foyer was goed geregeld en de algehele samenwerking met medewerkers was prettig en constructief. 

 

Kortom, het ICOONtheater heeft ons ontzorgd en we komen graag nog eens terug."

Topkids Kinderopvang

"Bedankt voor de super goede verzorging, het enthousiaste ontvangst en de fijne samenwerking. Van A tot Z was alles top geregeld en wist ze ons elke keer een stapje voor te zijn in het ontzorgen. Grote complimenten en een echte aanrader om je netwerkdag/evenement te organiseren."

Etac B.V.

"Het ICOONtheater heeft een ideale locatie. Goed bereikbaar, gratis parkeren en vlakbij het station. Daarom hadden we voor dit theater gekozen. Het contact vooraf met Tessa was goed en ook tijdens het congres was er goede begeleiding. Ook zeer tevreden over de rest van het team, de technici en de dames van de catering. We kijken terug op een mooi event."

VKJP: Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie

“Het 50-jarig bestaan van onze vereniging hebben wij gevierd met een congres in de sfeervolle theaterzaal van ICOON. Onze sprekers en deelnemers werden gastvrij en professioneel ontvangen door de medewerkers van ICOON en we hebben genoten van een uitstekende lunch!”

Studentenvrouwenkoor Medusa & Het Huisorkest

"Bij ICOONtheater zijn wij goed en altijd snel geholpen door deskundige medewerkers. Het was fijn dat zaken zoals de kaartverkoop uit ons handen werden genomen en er altijd met ons meegedacht werd."

Stichting Amateurpodiumkunsten Amersfoort-Noord, productieteam musical Kaïn

"Voor onze musicalproductie Kaïn hebben we met plezier gebruik gemaakt van het ICOONtheater! De locatie biedt de bezoeker het echte theatergevoel. Daarnaast werd er door de organisatie flexibel ingespeeld op ons grote amateurgezelschap door onder meer me te denken over de te gebruiken ruimten. Dat maakte dat de deelnemers aan de productie zich hier thuis voelden!"

Hogeschool Utrecht

"De specifieke eisen die wij vooraf aan een locatie voor de organisatie van onze internationale dramatherapie conferentie stelden, maakten de zoektocht naar een geschikte plek complex. De vele mogelijkheden van ICOON, in combinatie met de kwaliteit, flexibiliteit en service gerichtheid van de ondersteuning waren voor ons doorslaggevend. Het werd mede daardoor een groot succes."

Beyond Basic

"Er wordt fijn meegedacht en gezocht naar passende oplossingen met name bij bijzondere verzoeken. Heel tof hoe onze dansers weer hebben kunnen stralen dankzij de vriendelijke en warme verzorging van het ICOONtheater."